استحصال تانن از پوست گردو

استحصال تانن از پوست گردو

گزارش حاضر مطالعات امكان سنجي مقدماتي توليد تانن از پوست گردو مي باشد. اين مطالعات در مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امكانات سخت و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسايي شده و در نهايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذران و علاقه مندان محترم بتو انند كليه اطلاعات مورد نياز را كسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسيرشفاف اقدام نمايند.

تانن ماده ايست شيميايي كه از مواد طبيعي نظير پوست درختان يا بعضي خشكبار مانند گردو و پسته استحصال مي شود ، اين ماده توانايي دارد تا هر اليافي را در مق ابل پوسيدگي مقاوم كند ، در چين باستان ماهيگيران به استفاده از اين ماده براي مقاوم كردن طورهاي ماهيگيري در مقابل پوسيدگي استفاده مي كردند. امروزه هم در صنعت چرم سازي دنيا و هم در كشور خودمان هم از اين ماده در حالت مايع خود كه معروف به اسيد تانيك استفاده مي شود.

تاننها (فلاوانولها) كه به اسم هاي ديگري چون اسيد تانيك، گالوتانن و اسيد گالوتانيك نيز شناخته شده اند,  تركيبات پيچيده طبيعي هستند كه از مواد شيميايي پلي فنلي تشكيل شده اند و در پوست برگ و ريشة اكثر گياهان از جمله چاي، سيب، هلو، غلات و خصوصاً سورگوم به وفور يافت مي شود . اين مواد با وزن مولكولي بالا ( 500 تا 3000 دالتون ) و داراي تعداد قابل ملاحظه اي گروه هيدروكسيل فنليك ( 1 تا 2 درصد وزن مولكولي ) هستند كه امكان تشكيل ارتباطات تقاطعي بين پروتئين و ساير ماكرومولكولها را ميسر مي سازد. اين مواد همچنين شامل گروهي از فنل هاي غير پروتئيني سمي هستند كه گاهي خاصيت قابض بودن دارند . همچنين تانن ها مواد پلي فنوليك با وزن مولكولي بالايي بوده كه مسئول رنگ پوسته بذور و در بعضي از لگومها مي باشند.

در این پست مطلبی با عنوان استحصال تانن از پوست گردو به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.

دانلود
راهنما
مشخصات
رمز
دانلود
راهنما

در صفحه بعد روی دانلود کلیک کنید
پس از دانلود فایل با نرم افزار winrar با استفاده از پسورد داده شده فایل را اکسترکت نمایید.

مشخصات
حجم فایل: 678 کیلوبایت
رمز
www.chemical-eng.ir
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *