گزارش حاضر مطالعات امكان سنجي مقدماتي توليد تانن از پوست گردو مي باشد. اين مطالعات در مطالعه به طور دقيق معرفي شده و سپس بررسي هاي لازم روي بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فني در خصوص چگونگي توليد و امكانات سخت و نرم افزاري مورد نياز نيز شناسايي شده و در نهايت ظرفيت هاي اقتصادي و حجم سرمايه گذاري مورد نياز براي اجراي طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمايه گذران و علاقه مندان محترم بتو انند كليه اطلاعات مورد نياز را كسب و در جهت انجام سرمايه گذاري اقتصادي با ديد باز و مسيرشفاف اقدام نمايند.
تانن ماده ايست شيميايي كه از مواد طبيعي نظير پوست درختان يا بعضي خشكبار مانند گردو و پسته استحصال مي شود ، اين ماده توانايي دارد تا هر اليافي را در مق ابل پوسيدگي مقاوم كند ، در چين باستان ماهيگيران به استفاده از اين ماده براي مقاوم كردن طورهاي ماهيگيري در مقابل پوسيدگي استفاده مي كردند. امروزه هم در صنعت چرم سازي دنيا و هم در كشور خودمان هم از اين ماده در حالت مايع خود كه معروف به اسيد تانيك استفاده مي شود.
تاننها (فلاوانولها) كه به اسم هاي ديگري چون اسيد تانيك، گالوتانن و اسيد گالوتانيك نيز شناخته شده اند, تركيبات پيچيده طبيعي هستند كه از مواد شيميايي پلي فنلي تشكيل شده اند و در پوست برگ و ريشة اكثر گياهان از جمله چاي، سيب، هلو، غلات و خصوصاً سورگوم به وفور يافت مي شود . اين مواد با وزن مولكولي بالا ( 500 تا 3000 دالتون ) و داراي تعداد قابل ملاحظه اي گروه هيدروكسيل فنليك ( 1 تا 2 درصد وزن مولكولي ) هستند كه امكان تشكيل ارتباطات تقاطعي بين پروتئين و ساير ماكرومولكولها را ميسر مي سازد. اين مواد همچنين شامل گروهي از فنل هاي غير پروتئيني سمي هستند كه گاهي خاصيت قابض بودن دارند . همچنين تانن ها مواد پلي فنوليك با وزن مولكولي بالايي بوده كه مسئول رنگ پوسته بذور و در بعضي از لگومها مي باشند.
در این پست مطلبی با عنوان استحصال تانن از پوست گردو به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.