خواص عمومی: گازی است بی رنگ که به راحتی تحت فشار به مایع تبدیل می شود و در آب ، الکل و اتر محلول است. بوی تند و نافذی دارد . خورنده است و باعث سوزش چشم و مخاط می شود.
روش های تولید : 6 روش از مهمترین روش های تولید صنعتی امونیاک در این قسمت ارائه شده است:
روش اول:
آمونیاک در فرآیند ICIAMV از خوراک هیدروکربنی بدست می آید.در فرایند AMV ، بازده انرژی بالا ، روش تولید آسان و هزینه سرمایه گذاری برای برای واحدهای با ظرفیت ، 1750-1000 تن در روز پایین است.
از خصوصیات بارز این فرایند استفاده از انرژی کمتر برای رفرمر اولیه ، حلقه سنتز با فشار پایین و بازیافت هیدروژن در فشار حلقه سنتز است. گوگرد خوراک گاز طبیعی زدوده شده و به یک اشباع کننده گاز خوراک فرستاده می شود ، و در انجا با مواد کندانس شده داغ فرایند که در حال گردش است تماس داده می شود .گاز خوراک خروجی از اشباع کننده ، با مقدار بیشتری بخار مخلوط می شود تا یک نسبت بخار به کربن 3:1 حاصل شود. سپس در لوله بخار رفرمر پیش گرم شده و در دمای 800-700 درجه سانتی گراد و فشار 35-28 بار عملیات رفرمینگ انجام می شود. مخلوط گاز حاصل برای رفرمینگ بیشتر با هوای اضافی به یک رفرمر ثانویه فرستاده می شود. رفرمر ثانویه در دمای 950-900 درجه سانتی گراد گرمای موجود در گازی که تبدیل کار می کند. سپس به تبدیل کننده های دما بالا و دما پایین می رود و…
در این پست مقاله بررسی روش های صنعتی تولید امونیاک به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.