سلام مجدد!
درباره نحوهی ساختن اکانت لینکدین صحبت کردیم (امیدوارم همه ی شما مهندسهای عزیزمون اکانتهای خودتون رو ساخته باشید تا الان) حالا بیایم درباره نحوهی استفاده ازش صحبت کنیم.
خب بعد از ساخت اکانت وقتشه به نوار ابزاری که بالای صفحه قرار داره یکم توجه کنیم!
این نوار ابزار به ترتیب شامل این موارد هست:
- Home
این بخش خیلی به بخش هم نام خودش توی شبکهی اجتماعی Instagram شبیه هست و به شما post ها رو نشون میده و بهتون اجازه میده که post به اشتراک بذارید. درواقع اون post هایی که شما توی این بخش میبینید برای افرادی هستند که follow یا connect کردید (بهتون میگم چی هستن و فرقشون چیه. تا انتهای مطلب صبور باشید لطفا. باتشکر :/) و یا اون بخش هایی که شما بعنوان interest انتخاب کردید یا حتی افرادی که ممکنه به هر دلیل بهتون مرتبط باشن.
برای اینکه خودتون مطلب به اشتراک بذارید گزینهی write a post رو از بالای صفحه انتخاب کنید. اگر ویدیو یا تصویری مدنظرتون هست میتونید انتخاب کنید. حجم ویدئوها میتونه بالا باشه و میتونید بصورت آلبوم انتخاب کنید (چقدر از اینستاگرام تقلید میکنن آخه؟) بعد کپشن مورد نظر خودتون رو وارد کنید و سعی کنید حتما از هشتگ های مرتبط استفاده کنید.
به فرض مثال برای کارآموزی حتما #internship رو بذارید زیر پستتون. حتی اگر کپشن ندارید باز هم هشتگ های مرتبط رو بزنید. اینجوری سرچ پست شما میره بالاتر و امتیاز مثبتی محسوب میشه. تمام تصاویری که بقیه به اشتراک میذارن قابلیت دانلود شدن دارن برای شما و میتونید استفاده کنید. همچنین اگر از پست خاصی خوشتون اومد میتونید با حفظ نام صاحب پست اونو پست کنید به این شکل که روی سه نقطه کنار پست میزنید و گزینه share post رو انتخاب میکنید و میاد برای خودتون و توی صفحه خودتون و میتونید کپشن اضافه کنید.
- My Network
به شخصه این قسمت رو خیلی دوست دارم چون بیشتر کارها از اینجا پیش میرن. سمت چپ این بخش به چند قسمت تقسیم میشه خودش و مثلا تعداد connection ها و follow ها و یا گروه ها و موارد دیگه رو نشون میده که هرکدوم رو میتونید باز کنید و بررسی کنید.
یه بخش به عنوان people you may know داره که پروفایل یه سری افراد رو بهتون پیشنهاد میده (باز هم مثل suggestion های اینستاگرام!) که مثلا هم دانشگاهیتون هستن یا توی حوزه شما کار میکنن یا شما و اون ها connection مشترک دارید. وقتی پروفایل هرکدوم رو باز کنید علاوه بر اون اطلاعاتی که گفتم با ساخت پروفایل انتقال میدید دو تا گزینه تحت این عناوین براتون میان: follow ،connect و فرق این دو بخش در اینه که شما با follow کردن فقط از محتواهایی که شخص به اشتراک میذاره استفاده می کنید ولی با connect کردن برای شما notificationهایی از تغییراتی که شخص دچار میشه یا اعمال میکنه مطلع میشید.
وقتی بخواید connect کنید دوتا گزینه میان براتون: یکی only connect هست که فقط به اون فرد اعلام میشه که شما تمایل دارید باهاشون connect بشید و دیگری هم connect by adding note هست که باید سعی کنید با دومی کار کنید به این دلیل که شما وقتی دلیل اعلام کنید حرفهای تر و بهتر به نظر میرسید و در مواقعی که شما بدون ارسال پیام درخواست میدید شخص مقابل ازتون دلیل میخواد و اگر حرفی نداشته باشید ممکنه ناراحت بشن و درخواستتون رو قبول نکنن. سعی کنید دلایلتون ساده و کم و با بررسی پروفایل فرد موردنظرتون بوده باشن (این نکته هم بگم که شخصی که 500+ connection باشه و توی پروفایلش می تونید اینو ببینید با هر بار view شدن پروفایلش توسط هرکس براش notification میره! و زشته اگر زیاد کسیو چک کنید :/).
- Notifications
برای شما همه جور notification میاد! از اعلام تاریخ تولد افرادی که connect کردید تا به اشتراک گذاشتن مطلب توسط اونا تا مشاهده پروفایلتون به وسیله ی فرد دیگه یا ارتقای شغلی افراد و … دیگه خلاصه هرکس هر تغییر یا اتفاقی براش بیفته به شما خبرش میرسه!
- Me
توی این بخش شما پروفایل خودتون رو میتونید ببینید و هر تغییری که صلاح میبینید اعمال کنید و همینطور آنالیزهایی که برنامه روی پروفایل شما انجام داده رو میبینید مثلا اینکه چند نفر دیدن پروفایلتون رو و نسبت به هفته های گذشته چه تغییری داشته این میزان بازدید یا اینکه چند نفر و چندبار در طول هفته پروفایل و اسم شما جست وجو شده توی برنامه.
همین آنالیزها و حضورتون براتون فرصت های شغلی ایجاد میکنه و علاوه بر اونایی که لینکدین بهتون پیشنهاد میده صاحبان مشاغل ازتون برای همکاری دعوت میکنن.
امیدوارم استفاده ی کافی رو برده باشید از این مطالب و مطالب بعدی بهتر باشن.