ملامين اولين بار در حدود ٤٥ سال پيشدر ايتاليا ساخته شد و حدود ٣٠ تا ٣٥ سال پيش به ايران راه يافت. اين ظروف سبك و قابل حمل هستند،قيمت ارزاني دارند، ديرتر مي شكنند و براي استفاده در مسافرت و پيك نيك بسيار مناسب هستند. اگرفرآيند توليد ظروف ملامين درست و اصولي انجام شود، مقدار لعاب و زمان پخت قطعه كافي باشد، اينظروف مشكلي براي سلامتي افراد به وجود نمي آورند. البته در هنگام مصرف اين ظروف هم توجه به چندنكته حائز اهميت است که در این پروژه به ان اشاره شده است.
در این پست این پروژه با عنوان مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح ظروف غذاخوری ملامین به صورت pdf جهت دانلود قرار داده شده است.