در اﺻﻞ واژه اﺳﻴﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﺑﺮاي ﻛﺮﺑﻮﻛﺴﻴﻠﻴﻚ اﺳﻴﺪ ﻫﺎﻳﻲ اﻃﻼق ﻣﻲﺷﺪه اﺳﺖ ﻛﻪ از ﭼﺮﺑﻲ ﮔﻴﺎﻫﻲ ﻳﺎ ﺣﻴﻮاﻧﻲ اﺳﺘﺨﺮاج ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ. اﻣﺮوزه اﻳﻦ واژه در ﻣﻮرد ﻫﻤﻪ اﺳﻴﺪﻫﺎي ﻛﺮﺑﻮﻛﺴﻴﻠﻴﻚ آﻟﻴﻔﺎﺗﻴﻚ اﺷﺒﺎع ﺷﺪه ﻳﺎ ﻧﺸﺪه ﺑﻪ ﻛﺎر ﻣﻲرود ﻛﻪ ﻃﻮل زﻧﺠﻴﺮه ﻛﺮﺑﻨﻲ آﻧﻬﺎﺑﻴﻦ 6 ﺗﺎ 24 اﺗﻢ ﻛﺮﺑﻦ اﺳﺖ.
اﺳﻴﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﻃﺒﻴﻌﻲ از ﺗﺠﺰﻳﻪ ﭼ ﺮﺑﻲﻫﺎي ﺣﻴﻮاﻧﻲ و روﻏﻦﻫﺎي ﮔﻴﺎﻫﻲ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻲﮔﺮدﻧﺪ. در اﻳﻦ ﻓﺮآﻳﻨﺪ ﮔﻠﻴﺴﻴﺮﻳﻦ ﻧﻴﺰ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻲﮔﺮدد. ﻧﺴﺒﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ اﺳﻴﺪ ﭼﺮب ﺑﻪ ﮔﻠﻴﺴﺮﻳﻦ در ﺗﺠﺰﻳﻪ ﭼﺮﺑﻲ و روﻏﻦﻫﺎ 9 ﺑﻪ 1ﺑ ﻣﻲ ﺎﺷﺪ. اﺳﻴﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﻣﻮادي ﺳﻤﻲ ﻧﻴﺴﺘﻨﺪ و ﺑﺮ اﺳﺎس اﺳﺘﺎﻧﺪار د EC در زﻣﻴﻨﻪ ﺧﻄﺮات ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ و ﻧﮕﻬﺪاري داراي ﻛﺪﻫﺎي R36,R37,R38 ﻣﻲﺑﺎﺷﻨﺪ و در زﻣﻴﻨﻪ ﺣﻔﺎﻇﺖ داراي ﻛﺪﻫﺎي S26,S36 ﻣﻲ باﺷﺪ.
ﻛﺪﻫﺎي ﻓﻮق ﻧﺸﺎن ﻣﻲدﻫﺪ ﻛﻪ ﺗﻤﺎس ﺑﺎ اﺳﻴﺪﻫﺎي ﭼﺮب ﺑﺎﻋﺚ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ و ﺗﺤﺮﻳﻚ ﭼﺸﻢ، ﭘﻮﺳﺖ و دﺳﺘﮕﺎه ﺗﻨﻔﺴﻲ ﻣﻲﺷﻮد و در ﺻﻮرت ﺗﻤﺎس ﺑﺎ ﭼﺸﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺑﺎ آب ﺷﺴﺘﻪ ﺷﻮد. در ﺣﻴﻦ ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ ﺑﺎﻳﺪ از ﻟﺒﺎسﻫﺎي ﻣﺤﺎﻓﻆ اﺳﺘﻔﺎده ﺷﻮد .